• afsinrehberim@gmail.com
  • 0543 676 46 00

GOLD AFŞİN POLAT İNŞAAT

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
204 ZİYARETÇİ
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00-18:00
SERVİS YERLERİ KAHRAMANMARAŞ
QR KODU
FİRMAYA MESAJ GÖNDER
9+9 = ?

VİDEOLAR

Hiç video eklenmemiş.

ADRES VE HARİTA BİLGİSİ

Atatürk Caddesi Dede Baba Türbesi Arkası Çevik Pasajı No:1

KAMPANYALAR / İLANLAR

Hiç ilan eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA

Şirketimiz 1994 yılında inşaat sektörüne giriş yaparak, Afşin’deki artan konut taleplerine cevap veren toplu konut, site ve villa projeleri inşa etmeye başlamıştır.

Polat İnşaat ve Emlak Afşin ve çevresinde faaliyet gösteren güçlü ve güvenilir bir inşaat firmasıdır. İnşaat Firması olarak Afşin’de üretmiş olduğumuz projeler, satılık daireler, villa ve emlak yatırımlarını hayata geçirirken, her bütçe ve kullanıma uygun, çevre ile uyumlu, modern inşaat tekniklerine göre inşa edilmelerini her zaman ön plana aldık.

Amacımız, Polat İnşaat Firmasını Kahramanmaraş’ın önde gelen kaliteli bir inşaat firması yapmak, ürettiğimiz projeleri kullanıcıların isteğine uygun, satış fiyatlarına göre optimum kalite standartlarında, enerji tasarrufu sağlayan, doğal çevreye uyumlu, görsel ve estetik açıdan fark yaratan yaşam alanları, konut ve villa sitelerini üretmektir.

Afşin’de güvenilir bir inşaat firmasından daire, villa satın almak, emlak yatırımı yapmak isteyen herkese sunacağımız projelerimizden veya danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmalarını tavsiye eder, değerli işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

ÜRÜNLERİMİZ / HİZMETLERİMİZ

Hiç ürün eklenmemiş.

FİRMA HABERLERİ

Hiç haber eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.